Hibiscus og Banan Nice Cream

Nyt en søt dessert laget av teblader og frossen frukt til en unik dessert.

Hibiscus og Banan Nice Cream

Mengde: 3 porsjoner (720 ml)
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 2 ss (9 g) hibiskus teblader
  • 125 ml kokt vann, til te
  • 125 ml mandel melk
  • 230 g frosne jordbær
  • 230 g frossen banan i skiver

Fremgangsmåte

  1. Hell kokt vann på tebladene og la det stå en stund. Sett deretter i kjøleskapet og avkjøl.
  2. Ha te (inkludert teblader) i Vitamix-kannen sammen med mandel melk og fest lokket.
  3. Start maskinen og minimum hastighet og øk deretter raskt til maksimal hastighet. Bland i 20 sekunder.
  4. Slå av, ta av lokket og tilsett de frosne ingrediensene. Fest deretter lokket igjen.
  5. Start maskinen på laveste hastighet, øk deretter raskt til høyeste hastighet, bruk tamperen til å presse ingrediensene ned mot knivbladene. Etter ca 45-60 sekunder vil motorlyden endres og det dannes fire “hauger” i kannen. Slå deretter av maskinen. Ikke over miks oppskriften, da vil den smelte. Server umiddelbart!