Asparges og Cashewsuppe

En enkel, men smakfull og kremet suppe med cashewnøtter i stedet for fløte. Klar på bare et kvarter! Oppskrift utviklet av Andrew Shaffer Vitamix Sous Chef.

Asparges og Cashewsuppe

Mengde: 4 porsjoner (1,5 L)
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 720 ml grønnsaks buljong
  • 340 g dampet eller rå asparges
  • 2,5 dl (140 g) ristede cashewnøtter
  • 1 skive (5 g) gul løk
  • 1 lite fedd hvitløk, skrelt
  • 3 kvister (8 g) italiensk persilleblader, kun blader

Fremgangsmåte

  1. Legg ned alle ingrediensene i ovenstående rekkefølge og fest lokket.
  2. Start maskinen på laveste hastighet, øk deretter raskt til høyeste hastighet.
  3. Bland i 5 minutter og 45 sekunder, eller velg Hot Soup-programmet og la programmet fullføre.