Denne salaten passer utmerket om høsten og vinteren da den inneholder gresskar og tyttebær. Serveres med vår fantastisk gode pærevinaigrette.
Farro er en original hvete fra Italia, men det er like greit å erstatte den med for eksempel perlespelt.

Farro og Gresskar Salat

Mengde: 10 porsjoner

Tid: 1 t 40 min

Ingredienser

  • 4,75 dl (350 g) kokt farro (perlespelt), avkjølt
  • 400 g ovnsstekt flaskegresskar, avkjølt, delt i biter
  • ½ (125 g) rødløk, i tynne skiver
  • 2,5 dl (100 g) ferske usøtede tranebær, eller tint frosne
  • 2,5 dl (100 g) pekannøtter, hakket
  • 2,5 dl (100 g), ca en haug, friske bladpersille
  • 360 ml dressing på ristede pærer

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i en stor bolle og bland.
  2. Dekk til bollen og sett i kjøleskapet i 1-2 timer før servering.