Denne enkle pære- og honningpuréen kombineres perfekt med granatepler og rosé for å lage en deilig Bellini.
Pære og Granateple Bellini
Mengde: 6 serveringer
Tid: 23 min
Ingredienser
- 3 stk modne pærer med frø, kuttet i store biter
- ¼ kopp (60 ml) honning
- 1 kopp (240 ml) vann
- 6 ss granateple, 1 ss. per glass
- 1 l rosé, eller musserende vin eller vann, fordelt på 6 glass
Fremgangsmåte
- Legg pærer, honning og vann i en liten kjele på middels varme. La det småkoke i 10 til 12 minutter eller til pærene er myke og væsken er halvert.
- La blandingen avkjøles litt, og legg den deretter Vitamix-beholderen og fest lokket.
- Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 30 til 45 sekunder eller til den er jevn.
- La den avkjøles helt.
- Øs forsiktig 1/4 kopp (60 ml) pærepuré i bunnen av hvert glass.
- Tilsett 1 ss granateple til hver, og topp hver med 180 ml med ros\e eller vann med kullsyre. Rør forsiktig før servering.