Pære og Granateple Bellini

Denne enkle pære- og honningpuréen kombineres perfekt med granatepler og rosé for å lage en deilig Bellini.

Pære og Granateple Bellini

Mengde: 6 serveringer

Tid: 23 min

Ingredienser

  • 3 stk modne pærer med frø, kuttet i store biter
  • ¼ kopp (60 ml) honning
  • 1 kopp (240 ml) vann
  • 6 ss granateple, 1 ss. per glass
  • 1 l rosé, eller musserende vin eller vann, fordelt på 6 glass

Fremgangsmåte

  1. Legg pærer, honning og vann i en liten kjele på middels varme. La det småkoke i 10 til 12 minutter eller til pærene er myke og væsken er halvert.
  2. La blandingen avkjøles litt, og legg den deretter Vitamix-beholderen og fest lokket.
  3. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 30 til 45 sekunder eller til den er jevn.
  4. La den avkjøles helt.
  5. Øs forsiktig 1/4 kopp (60 ml) pærepuré i bunnen av hvert glass.
  6. Tilsett 1 ss granateple til hver, og topp hver med 180 ml med ros\e eller vann med kullsyre. Rør forsiktig før servering.