Curried Coconut Squash Soup

En smaksrik suppe som er perfekt på høsten. Om du ikke er en karri elsker, utelatt krydderet og tilsett din favoritt.

Curried Coconut Squash Soup

Tid: 1 t 17 min

Mengde: 4 porsjoner (1 L)

Ingredienser

  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 hvitløksfedd, skrelt
  • 1 liten (140 g) gul løk, skrelt
  • 2 små (125 g) pastinakk, skåret i store biter
  • 2 stk (100 g) selleristengel, skåret i store biter
  • 2 kopper (300 g) flaske gresskar, skrelt, frøet, kuttes i store biter
  • 4 hver friske salvieblader
  • 2 ts karri pulver
  • ½ ts malt kanel
  • 1 klype paprika pulver
  • 1 ts salt
  • 2 ½ kopper (625 ml) grønnsakkraft
  • 1 kopp (250 ml) lett kokosmelk

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C.
  2. Legg hvitløk, løk, pastinakk, selleri, gresskar, salvie, karri, kanel, paprika pulver, salt og oliven i en middels bolle og bland godt sammen. Fordel jevnt på en bakeplate og sett inn i forvarmet ovn. Stek i 45-60 minutter eller til alle grønnsakene er blitt møre.
  3. Fjern fra ovnen og avkjøl litt. Ha grønnsakkraft og kokosmelk i Vitamix -beholderen og tilsett grønnsakene. Fest lokket.
  4. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Blend i 2 minutter. Fordel i suppeskåler og nyt!