BBQ rub med dadler som et naturlig søtningsmiddel i motsetning til sukker. Kan brukes som krydder på grønnsaker, kylling, svinekjøtt eller biff.
BBQ Date Dry Rub
Tid: 10 min
Mengde: 86 gr (mikses i mikseskål 225 ml)
Ingredienser
- ¼ kopp (35 g) medjool dadler
- ¼ kopp (7 g) tørket porcini sopp [eller annet tørket sopp]
- 2 ss (14 g) paprika puver
- 1 spiseskje (8 g) chilipulver
- 1 ts (3 g) sellerisalt
- 2 ts (5 g) løkpulver
- 1 ts (2 g) malt spisskummen
- 1 ts (2 g) malt svart pepper
- 1 ts (5 g) salt
- 1 ts (5 g) senneps pulver
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene i Vitamix -beholderen og fest knivbasen.
- Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til hastighet 8. Bland i 15 sekunder eller bare pulser slik du hakker innholdet.