BBQ rub med dadler som et naturlig søtningsmiddel i motsetning til sukker. Kan brukes som krydder på grønnsaker, kylling, svinekjøtt eller biff.

BBQ Date Dry Rub

Tid: 10 min

Mengde: 86 gr (mikses i mikseskål 225 ml)

Ingredienser

  • ¼ kopp (35 g) medjool dadler
  • ¼ kopp (7 g) tørket porcini sopp [eller annet tørket sopp]
  • 2 ss (14 g) paprika puver
  • 1 spiseskje (8 g) chilipulver
  • 1 ts (3 g) sellerisalt
  • 2 ts (5 g) løkpulver
  • 1 ts (2 g) malt spisskummen
  • 1 ts (2 g) malt svart pepper
  • 1 ts (5 g) salt
  • 1 ts (5 g) senneps pulver

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i Vitamix -beholderen og fest knivbasen.
  2. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til hastighet 8. Bland i 15 sekunder eller bare pulser slik du hakker innholdet.