Not-So Cheese Sauce

En mandelkrem med nachosmak, denne sausen er perfekt til poteter, brokkoli og eller som en dip til chips.

Not-So Cheese Sauce

Tid: 15 min

Mengde: 960 ml

Ingredienser

  • 480 ml (2 kopper) vann
  • 2 sitroner, skrelt
  • 240 g (2 kopper) stekt rød paprika
  • 170 g (1⅓ kopp) rå eller brente mandler, usaltede
  • 2 ts løkpulver
  • 60 g næringsgjær
  • 1 ts salt, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. Fjern skallet og den hvite midtdelen fra sitronen, så det kun blir igjen fruktkjøtt.
  2. Legg alle ingrediensene i Vitamix -beholderen i den angitte rekkefølgen og fest lokket.
  3. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet, bruk tamperen til å presse ingrediensene mot bladene.
  4. Bland i 5-6 minutter eller til damp kommer ut av det ventilerte lokket