En mandelkrem med nachosmak, denne sausen er perfekt til poteter, brokkoli og eller som en dip til chips.
Not-So Cheese Sauce
Tid: 15 min
Mengde: 960 ml
Ingredienser
- 480 ml (2 kopper) vann
- 2 sitroner, skrelt
- 240 g (2 kopper) stekt rød paprika
- 170 g (1⅓ kopp) rå eller brente mandler, usaltede
- 2 ts løkpulver
- 60 g næringsgjær
- 1 ts salt, valgfritt
Fremgangsmåte
- Fjern skallet og den hvite midtdelen fra sitronen, så det kun blir igjen fruktkjøtt.
- Legg alle ingrediensene i Vitamix -beholderen i den angitte rekkefølgen og fest lokket.
- Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet, bruk tamperen til å presse ingrediensene mot bladene.
- Bland i 5-6 minutter eller til damp kommer ut av det ventilerte lokket