En blanding av gresk yoghurt og kremost er essensen i denne dippen, den inneholder også grønnsaker for ekstra frisk smak.
Grønnsaks Dip
Tid: 10 min
Mengde: 840 ml
Ingredienser
- 120 ml (½ kopp) gresk yoghurt
- 225 g kremost
- 3 gulrøtter
- 2 grønne løk, terninger
- 2 stilker selleri, terninger
- ½ ts kosher salt, valgfritt
- ⅛ ts malt svart pepper
- ¼ ts hvitløkspulver
- 1 klype malt cayennepepper
- 1 ts fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- Kombiner alle ingrediensene i Vitamix -beholderen i den angitte rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 8.
- Pulser, med puls-bryteren, til den er blandet sammen, men fortsatt tykk, ca 5 puls. Stopp maskinen, skrap sidene, fest lokket og puls 5 ganger til.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte hastighet til 8.
- Bland i 10 til 15 sekunder eller bare til ønsket tekstur er nådd. Ikke bland for mye.