En blanding av gresk yoghurt og kremost er essensen i denne dippen, den inneholder også grønnsaker for ekstra frisk smak.

Grønnsaks Dip

Tid: 10 min

Mengde: 840 ml

Ingredienser

  • 120 ml (½ kopp) gresk yoghurt
  • 225 g kremost
  • 3 gulrøtter
  • 2 grønne løk, terninger
  • 2 stilker selleri, terninger
  • ½ ts kosher salt, valgfritt
  • ⅛ ts malt svart pepper
  • ¼ ts hvitløkspulver
  • 1 klype malt cayennepepper
  • 1 ts fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Kombiner alle ingrediensene i Vitamix -beholderen i den angitte rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 8.
  3. Pulser, med puls-bryteren, til den er blandet sammen, men fortsatt tykk, ca 5 puls. Stopp maskinen, skrap sidene, fest lokket og puls 5 ganger til.
  4. Velg hastighet 1.
  5. Slå på maskinen og øk sakte hastighet til 8.
  6. Bland i 10 til 15 sekunder eller bare til ønsket tekstur er nådd. Ikke bland for mye.