Svarte bønner, mais og koriander

En fantastisk blanding av svarte bønner, mais, tomat og koriander. Denne næringsrike salaten blandes med olivenolje, eddik, hvitløk og honning for enda bedre smak.

Svarte bønner, mais og koriander

Mengde: 240 ml dressing, 1,2 kg salat. 

Tid: 25 min 

Dressing – mikses med fordel i 600 ml miksebeger.

Ingredienser

  • 80 ml sherryeddik
  • 180 ml olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, skrelt, presset
  • 1 ss honning
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha eddik, olivenolje, hvitløk og honning i kannen i angitt rekkefølge og fest lokket, eller stram knivsettet hvis du bruker miksebegeret.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Bland i 30 sekunder.
  5. Salt og pepper etter smak.

Salat

Ingredienser

  • 850 g svarte bønner på boks, skyllet
  • 2 maiskolber, grillet / stekt, skjær av maiskjernene fra kolben. (Kan også erstattes med hermetisk mais).
  • 3 tomater, terninger
  • 20 g fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. Ha svarte bønner, mais, tomater og koriander i en bolle, drypp over den blandede vinaigrette og bland rundt.