Et sunnere alternativ til den ferdige sjokoladekaken. Disse små munnfullene er perfekte å ha i kjøleskapet / fryseren hjemme – klare når søtsuget begynner. Oppskrift av @coconutbowls @rainbownourishments

Cherry Ripe Cups

Mengde: 10 stk

Ingredienser

  • 175 g finhakket sjokolade
  • 2 ss kakaosmør eller kokosnøttolje eller 160 g hakket kakaosmør
  • 4 ss kakaopulver
  • 3 ss sirup
  • 200 g kirsebær uten frø, ferske eller frosne
  • 35 g revet kokosnøtt
  • 2 ss kakaosmør eller kokosnøttolje

Fremgangsmåte

1. Hvis du har kjøpt ferdig sjokolade, så smelt den i et vannbad. For å lage din egen sjokolade, smelt kakaosmør i et vannbad, og bland det med kakaopulver og sirup.

Smør deretter ½ ss smeltet sjokolade på bunnen av silikonformen / cupcakeformene. Sett i fryseren.

3. For kirsebærfyllingen: Ha kirsebærene i en kasserolle med en skvett vann. På middels varme skal denne deretter varmes opp til en syltetøyaktig konsistens. Hell den deretter i Vitamix-kannen og fest lokket. Bland på lav hastighet til en jevn konsistens, og bland deretter inn revet kokosnøtt og kakaosmør.

4. Fordel deretter kirsebærblandingen forsiktig i formene, og prøv å ikke la den berøre kantene.

5. Hell så den resterende smeltede sjokoladen over kirsebærblandingen i formene. Pynt som du ønsker.

6. Sett formene tilbake i fryseren i minst en time, slik at sjokoladen stivner ordentlig. Enjoy