Du kan enkelt tilberede denne Sichuan chilisausen i restaurantkvalitet hjemme på bare kort tid.

Sichuan Chili Sauce

Mengde: 10 serveringer

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 80 ml (⅓ kopp) risvinseddik
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 20 ml (1 ss) soyasaus
  • 15 ml sesamolje (1 ss)
  • 50 g rød paprika
  • 80 ml tomatsaus
  • ¼ ts Kosher salt
  • 10 g (1 ss) fersk ingefærrot
  • 15 g hvitløk (1 s.)
  • 60 ml varmt vann

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen.
  2. Start maskinen på hastighet 1 og øk til 5 og miks i ca 5-10 sekunder.
  3. Øk så til maks hastighet og miks i 20-30 sekunder til du har en glatt konsistens.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *