En grønn, kremet og sunn suppe! Perfekt om man ønsker en kjapp middag.
Asparges og Erte Suppe
Mengde: 2-4 porsjoner
Tid: 15 min
Ingredienser
- 720 ml (3 kopper) kyllingbuljong
- 8 asparges, skrell endene
- 375 g squash
- 200 g (1 kopp) frosne erter
- ½ krukke med friske basilikumblader
- ½ krukke med friske mynteblader
- ½ krukke med friske korianderblader
- salt og pepper, etter smak
- Feta ost, til pynt
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen. Salt, pepper og feta ost sparer du til slutt.
- Start maskinen på hastighet 1 og øk til 10. Har du suppeprogram på din maskin kan du bruke dette.
- Miks i 5-6 minutter eller la suppeprogrammet fullføre.
- Smak så til med salt og pepper og ha feta ost på før servering.
Tips: Denne suppen kan enkelt lages vegetarisk ved å bruke grønnsaksbuljong.