Zucchini Pasta med Pomodoro Sauce

Zucchini Pasta med Pomodoro Saus

Tid: 30 min

Mengde: 3 porsjoner

Ingredienser

  • Zucchinis
  • 370 g (3) Roma-tomater
  • 60 g (¼ kopp) soltørket tomatpulver
  • 1½ ss løk, skrellet, terninger
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss friske basilikumblader, hakket
  • 1½ ts friske oregano-blader
  • 1 hvitløkfedd
  • ¼ ts salt
  • ⅛ ts malt svart pepper
  • 1 klype kayennepepper

Fremgangsmåte

  1. Transformer zucchini til nudler ved hjelp av en spiralizer.
  2. Legg 1 ½ Roma-tomater og resten av ingrediensene i Vitamix-beholderen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 8.
  4. Slå sakte maskinen av og på, og skrap ned sidene av beholderen mellom pulser, til det er dannet en saus.
  5. Fjern lokket, tilsett resterende tomater og fest lokket.
  6. Velg variabel 5.
  7. Slå maskinen langsomt av og på 1 til 3 ganger til du får en tykk tekstur.
  8. La sausen sitte i 10 minutter for å tykne før du serverer den.
  9. Server zucchini pastaen på individuelle tallerkener med en sjenerøs øse Pomodoro-saus på toppen.
  10. Oppbevares i en forseglet glasskrukke i kjøleskapet, resten av Pomdoro-sausen holder i opptil 3 dager.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *