Zucchini Pasta med Pomodoro Saus
Tid: 30 min
Mengde: 3 porsjoner
Ingredienser
- Zucchinis
- 370 g (3) Roma-tomater
- 60 g (¼ kopp) soltørket tomatpulver
- 1½ ss løk, skrellet, terninger
- 1 ss olivenolje
- 1 ss friske basilikumblader, hakket
- 1½ ts friske oregano-blader
- 1 hvitløkfedd
- ¼ ts salt
- ⅛ ts malt svart pepper
- 1 klype kayennepepper
Fremgangsmåte
- Transformer zucchini til nudler ved hjelp av en spiralizer.
- Legg 1 ½ Roma-tomater og resten av ingrediensene i Vitamix-beholderen og fest lokket.
- Velg hastighet 8.
- Slå sakte maskinen av og på, og skrap ned sidene av beholderen mellom pulser, til det er dannet en saus.
- Fjern lokket, tilsett resterende tomater og fest lokket.
- Velg variabel 5.
- Slå maskinen langsomt av og på 1 til 3 ganger til du får en tykk tekstur.
- La sausen sitte i 10 minutter for å tykne før du serverer den.
- Server zucchini pastaen på individuelle tallerkener med en sjenerøs øse Pomodoro-saus på toppen.
- Oppbevares i en forseglet glasskrukke i kjøleskapet, resten av Pomdoro-sausen holder i opptil 3 dager.