En moderne vri på den klassiske desserten fra 1500- tallets England. En kald dessert som er en perfekt avslutning på helgens middag. Lag alt klar på forhånd, ha i kjøleskapet slik du kan tilbringe all din tid med gjestene dine.
Sjokolade og fiken pudding
Mengde: 6 porsjoner
Tid: 4 t 20 min
Ingredienser
- 180 ml melk, lunken
- 480 ml kremfløte, lunken
- 0,5 dl sukker
- 2,5 dl melkesjokolade knapper
- ½ tsk Winter Spice-krydder
- 1¼ ts gelatinpulver
- 1,5 dl fikensyltetøy
- Pistasjnøtter, lett ristet og hakket.
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen. Sikre lokket.
- Velg hastighet 1 (om du har suppeprogram på din maskin starter du dette), start maskinen og øk så til maks hastighet. Miks i 5 minutter og 45 sekunder, eller la suppeprogrammet fullføre.
- Fordel så alt i 6 små skåler og sett i kjøleskapet i 3-4 timer. Serveres med fikensyltetøy og de hakkede pistasjnøttene.