Sjokolade og fiken pudding

En moderne vri på den klassiske desserten fra 1500- tallets England. En kald dessert som er en perfekt avslutning på helgens middag. Lag alt klar på forhånd, ha i kjøleskapet slik du kan tilbringe all din tid med gjestene dine.

Sjokolade og fiken pudding

Mengde: 6 porsjoner

Tid: 4 t 20 min

Ingredienser

  • 180 ml melk, lunken
  • 480 ml kremfløte, lunken
  • 0,5 dl sukker
  • 2,5 dl melkesjokolade knapper
  • ½ tsk Winter Spice-krydder
  • 1¼ ts gelatinpulver
  • 1,5 dl fikensyltetøy
  • Pistasjnøtter, lett ristet og hakket.

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen. Sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1 (om du har suppeprogram på din maskin starter du dette), start maskinen og øk så til maks hastighet. Miks i 5 minutter og 45 sekunder, eller la suppeprogrammet fullføre.
  3. Fordel så alt i 6 små skåler og sett i kjøleskapet i 3-4 timer. Serveres med fikensyltetøy og de hakkede pistasjnøttene.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *