Peanutbutter Nicecream

En ny høstfavoritt – nicecream laget på søtpotet, med smak av peanøttsmør, kanel og kardemomme. Oppskrift og bilde fra smoothie-proff Anna Lindberg – Memysmoothiesandlife.

Peanutbutter Nicecream

Mengde: 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 scoop proteinpulver med smak av peanøttsmør
  • 1 kopp usøtet mandelmelk
  • 1 stor frossen og hakket banan
  • 100 g frossen (forhåndskokt og hakket) søtpotet
  • En klype kanel og kardemomme

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i kannen i ovennevnte rekkefølge og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk hastighet opp til høyeste hastighet. Bland i noen sekunder, og senk deretter til lavere hastighet. Pause (slå av) fra tid til annen for å skrape ned det som sitter på kanten av kannen. Bruk tamperen for å skyve ingrediensene ned til knivbladene. Gjenta prosessen til teksturen er som myk is.

Topp med fiken, pistasjnøtter og rips.

TIPS! Kok søtpotet på 175 grader i ovnen (i omtrent en time) – fjern deretter skallet og la avkjøle. Hakk i mindre biter og frys over natten.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *