En ny høstfavoritt – nicecream laget på søtpotet, med smak av peanøttsmør, kanel og kardemomme. Oppskrift og bilde fra smoothie-proff Anna Lindberg – Memysmoothiesandlife.
Peanutbutter Nicecream
Mengde: 1 porsjon
Ingredienser
- 1 scoop proteinpulver med smak av peanøttsmør
- 1 kopp usøtet mandelmelk
- 1 stor frossen og hakket banan
- 100 g frossen (forhåndskokt og hakket) søtpotet
- En klype kanel og kardemomme
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene i kannen i ovennevnte rekkefølge og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk hastighet opp til høyeste hastighet. Bland i noen sekunder, og senk deretter til lavere hastighet. Pause (slå av) fra tid til annen for å skrape ned det som sitter på kanten av kannen. Bruk tamperen for å skyve ingrediensene ned til knivbladene. Gjenta prosessen til teksturen er som myk is.
Topp med fiken, pistasjnøtter og rips.
TIPS! Kok søtpotet på 175 grader i ovnen (i omtrent en time) – fjern deretter skallet og la avkjøle. Hakk i mindre biter og frys over natten.