Blå Spirulina Nicecream

Å spise sunt trenger ikke å være kjedelig – det beviser denne oppskriften. En nicecream med blomkål, zucchini, kokos, banan og vanilje (og litt blå smakløs spirulina for den fantastiske fargen). Oppskrift og bilde fra smoothie-proff Anna Lindberg – Memysmoothiesandlife.

Blå Spirulina Nicecream

Mengde: 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 scoop proteinpulver med vaniljesmak
  • 1 kopp kokosmelk
  • 2 frosne og hakkede bananer
  • 100 g frossen (og ferdigkokt) blomkål
  • 50 g frossen squash
  • 1 ts blå spirulina (smakløs)

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i kannen i ovennevnte rekkefølge og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk hastighet opp til høyeste hastighet. Bland i noen sekunder, og senk deretter til lavere hastighet. Pause (slå av) fra tid til annen for å skrape ned det som sitter på kanten av kannen. Bruk tamperen for å skyve ingrediensene ned til knivbladene. Gjenta prosessen til teksturen er som myk is.

Topp så med det du liker best, kanskje litt granola og bær?

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *