Avocado Nicecream

Avocado tilfører ikke bare næringsstoffer og gjør oppskriften fantastisk kremet – takket være det rike innholdet av gunstige fettsyrer, kan det også bidra til å forbedre opptaket av fettløselige vitaminer (f.eks. A, D, E og K). Oppskrift og bilde fra smoothie-proff Anna Lindberg – Memysmoothiesandlife

Avocado Nicecream

Mengde: 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 scoop proteinpulver med vaniljesmak
  • 1 kopp kokosmelk
  • 1 frossen og hakket avokado
  • 150 g frossen ananas
  • 50 g frossen (ferdigkokt) blomkål
  • 1 ts malt eller revet ingefær

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i kannen i ovennevnte rekkefølge og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk hastighet opp til høyeste hastighet. Bland i noen sekunder, og senk deretter til lavere hastighet. Pause (slå av) fra tid til annen for å skrape ned det som sitter på kanten av kannen. Bruk tamperen for å skyve ingrediensene ned til knivbladene. Gjenta prosessen til teksturen er som myk is.

Topp så med det du liker best!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *