Chocolate Avocado Freeze

Banan og avocado gir denne iskremen en deilig tekstur. Og, sjokolade smak, hvem liker vel ikke det?

Chocolate Avocado Freeze

Mengde: 3 porsjoner

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 2-3 bananer (fryst)
  • ½ avokado, godt moden
  • 4-5 ss kakao
  • honning eller annen søtning etter smak

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Ta av lokkpluggen og ha i tamperen.
  4. Start maskinen og øk til maks hastighet.
  5. Bruk tamperen hele tiden for å presse ned ingrediensene.
  6. Miks i ca 1 minutt eller til du får en fin kremet konsistens.

Tips!

Topp med hjemmelaget nøttesmør eller kanskje noen friske bær?

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *