Appelsin, sitron og lime gir dette smør en fin frisk smak av sitrus. Perfekt for varme grønnsaker, grillet kjøtt og sjømat, eller bare på et stykke fransk brød.

Sitrus Smør

Mengde: 720 ml (Denne oppskriften er tilpasset en 2 l Low Profile kanne, til TNC kanne halver mengden)

Tid: 21 min

Ingredienser

  • 1 appelsin
  • 1 sitron med en strimle sitronskall igjen på
  • 1 lime, med en strimle limeskall igjen på
  • 12 kvister persille
  • 455 g smør

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til maks hastighet.
  4. Miks i ca 30 sekunder til du har fått en myk konsistens på smøret, bruk tamperen samtidig til å presse ingrediensene ned i bladene.
  5. Legges i plastfolie og rulles til en lang pølse. Fryses til du skal bruke det.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.