Appelsin, sitron og lime gir dette smør en fin frisk smak av sitrus. Perfekt for varme grønnsaker, grillet kjøtt og sjømat, eller bare på et stykke fransk brød.
Sitrus Smør
Mengde: 720 ml (Denne oppskriften er tilpasset en 2 l Low Profile kanne, til TNC kanne halver mengden)
Tid: 21 min
Ingredienser
- 1 appelsin
- 1 sitron med en strimle sitronskall igjen på
- 1 lime, med en strimle limeskall igjen på
- 12 kvister persille
- 455 g smør
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til maks hastighet.
- Miks i ca 30 sekunder til du har fått en myk konsistens på smøret, bruk tamperen samtidig til å presse ingrediensene ned i bladene.
- Legges i plastfolie og rulles til en lang pølse. Fryses til du skal bruke det.