Denne suppen kan du variere utifra hva du har i kjøleskapet, bruk de grønnsakene du har og lag deg denne deilige Italienske tomatsuppen. Vår variant inneholder mais, squash, gulrot, kikerter og kidney bønner.
Minestrone Suppe
Mengde: 840 ml
Tid: 10 minutter
Ingredienser
- 240 ml (1 kopp) kylling buljong
- 2 Roma tomater, oppdelt
- 1 liten gulrot
- 30 g løk
- 1 hvitløkfedd
- ½ stilk selleri
- ⅛ ts malt pepper
- ⅛ ts tørket oregano
- ⅛ ts tørket basilikum
- ¼ ts salt
- 1 ss tomatpuré
- 60 g (¼ kopp) hermetiserte kikerter, uten væsken og skylt
- 65 g (½ kopp) squash (stekt/kokt/dampet)
- 130 g (½ kopp) kidney bønner, uten væsken
- 25 g (¼ kopp) raspet Romano ost
Fremgangsmåte
- Ha buljong, tomater, hvitløk, gulrot, løk, selleri, pepper, oregano, basilikum, salt og tomatpuré i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet. Har du suppeprogram bruker du dette.
- Blend i 6-7 minutter eller til du ser det røyker ut av lokk pluggen, har du suppeprogram lar du dette fullføre.
- Reduser hastigheten til 1 og ta av lokk pluggen.
- Tilsett kikerter, squash, kidney bønner, mais og ost gjennom toppen, ha på lokk pluggen igjen.
- Blend i 1-5 sekunder, eller til ønsket konsistens er oppnådd.