Minestrone Suppe

Denne suppen kan du variere utifra hva du har i kjøleskapet, bruk de grønnsakene du har og lag deg denne deilige Italienske tomatsuppen. Vår variant inneholder mais, squash, gulrot, kikerter og kidney bønner.

Minestrone Suppe

Mengde: 840 ml

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 240 ml (1 kopp) kylling buljong
  • 2 Roma tomater, oppdelt
  • 1 liten gulrot
  • 30 g løk
  • 1 hvitløkfedd
  • ½ stilk selleri
  • ⅛ ts malt pepper
  • ⅛ ts tørket oregano
  • ⅛ ts tørket basilikum
  • ¼ ts salt
  • 1 ss tomatpuré
  • 60 g (¼ kopp) hermetiserte kikerter, uten væsken og skylt
  • 65 g (½ kopp) squash (stekt/kokt/dampet)
  • 130 g (½ kopp) kidney bønner, uten væsken
  • 25 g (¼ kopp) raspet Romano ost

Fremgangsmåte

  1. Ha buljong, tomater, hvitløk, gulrot, løk, selleri, pepper, oregano, basilikum, salt og tomatpuré i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet. Har du suppeprogram bruker du dette.
  4. Blend i 6-7 minutter eller til du ser det røyker ut av lokk pluggen, har du suppeprogram lar du dette fullføre.
  5. Reduser hastigheten til 1 og ta av lokk pluggen.
  6. Tilsett kikerter, squash, kidney bønner, mais og ost gjennom toppen, ha på lokk pluggen igjen.
  7. Blend i 1-5 sekunder, eller til ønsket konsistens er oppnådd.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *