Det perfekte tilbehøret til grønnsaker eller salte kjeks, denne hummusen inneholder soltørkede tomater, hvitløk og frisk rosmarin for en robust smak.
Hummus med Soltørkede Tomater
Mengde: 60 ml
Tid: 10 min
Ingredienser
- 425 g Kikerter med væske
- 2 ss sesam frø
- 70 g soltørkede tomater
- 1 ss sitron juice
- 1 olivenolje
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss fersk rosmarin
- ⅛ ts hav salt
Fremgangsmåte
- Ha kikertene med væsken, sesam frø, soltørkede tomater, sitron juice, olje, hvitløk, og rosmarin i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
- Blend i 45 sekunder samtidig som du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned i bladene.
- Smak til med hav salt om ønskelig.