Hummus med Soltørkede Tomater

Det perfekte tilbehøret til grønnsaker eller salte kjeks, denne hummusen inneholder soltørkede tomater, hvitløk og frisk rosmarin for en robust smak.

Hummus med Soltørkede Tomater

Mengde: 60 ml

Tid: 10 min

Ingredienser

  • 425 g Kikerter med væske
  • 2 ss sesam frø
  • 70 g soltørkede tomater
  • 1 ss sitron juice
  • 1 olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss fersk rosmarin
  • ⅛ ts hav salt

Fremgangsmåte

  1. Ha kikertene med væsken, sesam frø, soltørkede tomater, sitron juice, olje, hvitløk, og rosmarin i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
  4. Blend i 45 sekunder samtidig som du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned i bladene.
  5. Smak til med hav salt om ønskelig.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *