Disse energi sjokolade kulene, laget av Breakfast Criminals founder Ksenia Avdulova, smaker som dessert—men i motsetning til de tradisjonelle sjokolade kjeksene er disse bra for deg!
Energi Kuler med Sjokolade og Peanøtt Smør
Mengde: 25 stk
Tid: 45 minutter
Ingredienser
- 225 g (1½ kopp) rå cashewnøtter
- 100 g (½ kopp) hamp frø
- 120 ml (½ kopp) usaltet grovt peanøtt smør
- 120 ml (½ kopp) kakaosmør
- 120 ml (½ kopp) kokossmør
- 60 ml (¼ kopp) lønne sirup
- 1 ts malt kanel
- ½ ts Himalaya salt
Fremgangsmåte
- Smelt kakaosmør og kokossmør i en panne på lav varme til alt er flytende.
- Ha så alle ingrediensene i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1. Start maskinen og øk til hastighet 5. Blend i 45 sekunder.
- Ha deigen i en bakebolle og avkjøl den i kjøleskapet i 20 til 30 minutter, til den tykner.
- Bruk en skje og form kuler på ca 2,5 cm i diameter. Ha kulene i en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet.