La den lille ogs få smake på vinterens festligheter! Perfekt til jul eller nyttår!
Kalkun og Butternutpuré
Mengde: 80 ml
Tid: 11 min
Kanne: Ascent 225 ml mikseskål (for større beholdere, øk mengden ingredienser).
Ingredienser
- 0,8 dl butternut gresskar, skrelt, ternet, ovnsstekt og avkjølt.
- 0,6 dl kalkunbryst, ferdig tilberedt, ternet og avkjølt.
- 1 blad fersk salvie
- 0,5 dl + 2 ss melk (morsmelk eller annen valgfri melk)
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene i beholderen etter rekkefølgen i listen og skru på knivbasen. Pass på å skru den på ordentlig (om ikke knivbasen sitter på som den skal vil ikke maskinen starte).
- Velg hastighet 1 eller Puré-programmet.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 1 minutt; eller start maskinen og la programmet for Pureer fullføre.