Kalkun og Butternutpuré

La den lille ogs få smake på vinterens festligheter! Perfekt til jul eller nyttår!

Kalkun og Butternutpuré

Mengde: 80 ml
Tid: 11 min

Kanne: Ascent 225 ml mikseskål (for større beholdere, øk mengden ingredienser).

Ingredienser

  • 0,8 dl butternut gresskar, skrelt, ternet, ovnsstekt og avkjølt.
  • 0,6 dl kalkunbryst, ferdig tilberedt, ternet og avkjølt.
  • 1 blad fersk salvie
  • 0,5 dl + 2 ss melk (morsmelk eller annen valgfri melk)

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i beholderen etter rekkefølgen i listen og skru på knivbasen. Pass på å skru den på ordentlig (om ikke knivbasen sitter på som den skal vil ikke maskinen starte).
  2. Velg hastighet 1 eller Puré-programmet.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 1 minutt; eller start maskinen og la programmet for Pureer fullføre.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *