Gulrotpuré med eple og ingefær

Ovnsstekte gulrøtter, dampet eple og litt ingefær – men vær forsiktig med ingefæren, begynn med veldig lite slik ditt barn kan venne seg til smaken!

Gulrotpuré med eple og ingefær

Mengde: 225 ml
Tid: 11 min

Kanne: Ascent Mikseskål 225 ml (for større beholdere, øk mengden ingredienser).

Ingredienser

  • 100 g gulrøtter, ovnsstekt, avkjølt
  • 75 g eple, skrelt, uten kjerne, ternet, dampet og avkjølt
  • ¼ ts malt ingefær
  • 75 ml melk (morsmelk eller annen valgfri melk)

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i beholderen og skru på knivsatsen. Pass på at den er skrudd på ordentlig (om ikke knivbasen sitter korrekt på starter ikke maskinen).
  2. Velg hastighet 1 eller Puré-programmet om din maskin har det.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 1 minutt, eller; start maskinen og la programmet for Puréer fullføre.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *