Ovnsstekte gulrøtter, dampet eple og litt ingefær – men vær forsiktig med ingefæren, begynn med veldig lite slik ditt barn kan venne seg til smaken!
Gulrotpuré med eple og ingefær
Mengde: 225 ml
Tid: 11 min
Kanne: Ascent Mikseskål 225 ml (for større beholdere, øk mengden ingredienser).
Ingredienser
- 100 g gulrøtter, ovnsstekt, avkjølt
- 75 g eple, skrelt, uten kjerne, ternet, dampet og avkjølt
- ¼ ts malt ingefær
- 75 ml melk (morsmelk eller annen valgfri melk)
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i beholderen og skru på knivsatsen. Pass på at den er skrudd på ordentlig (om ikke knivbasen sitter korrekt på starter ikke maskinen).
- Velg hastighet 1 eller Puré-programmet om din maskin har det.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 1 minutt, eller; start maskinen og la programmet for Puréer fullføre.