Kirsebær og Kombucha Smoothie

En unik smaks blanding som passer litt ekstra bra under vinterhalvåret, med kombucha som inneholder probiotika. Tilsetter man nøtter til smoothien er det en bra måte å få i seg fiber, protein og nyttige fettstoffer på som holder deg mett lengre!

Kirsebær og Kombucha Smoothie

Mengde: 600 ml
Tid: 5 min

Ingredienser

  • 3,5 dl kombucha
  • 2,5 dl fryste fersken
  • 2 ss pistasj nøtter
  • 1 ss honning
  • ½ ts malt kardemomme
  • 1 fryst banan
  • 2,5 dl fryste kirsebær

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Miks i 1 minutt og 20 sekunder eller til ønsket konsistens.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *