På fredags kvelden er det taco i mange norske hjem. Neste fredag, prøv å lag krydderet selv, så godt og så enkelt! Du kan også lage opp litt, og oppbevare i en lufttett beholder.

Tacokrydder

Mengde: 320 ml

Tid: 10 minutter

Kanne: 600 ml beholder (du kan også bruke 225 ml skålen, men halver da mengden).

Ingredienser

  • 30 g chili pulver
  • 2 ts hvitløk pulver
  • 2 ts løk pulver
  • 1 ts kvernet røde pepper flak
  • 2 ts oregano
  • 4 ts paprika pulver
  • 4 ss spisskummen
  • 8 ts salt
  • 8 ts malt svart pepper
  • 4 ts sitron skall

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og ha på knivbasen.
  2. Velg hastighet 1, start maskinen og øk til 10.
  3. Bland i 10 sekunder til alle ingrediensene er godt mikset sammen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *