På fredags kvelden er det taco i mange norske hjem. Neste fredag, prøv å lag krydderet selv, så godt og så enkelt! Du kan også lage opp litt, og oppbevare i en lufttett beholder.
Tacokrydder
Mengde: 320 ml
Tid: 10 minutter
Kanne: 600 ml beholder (du kan også bruke 225 ml skålen, men halver da mengden).
Ingredienser
- 30 g chili pulver
- 2 ts hvitløk pulver
- 2 ts løk pulver
- 1 ts kvernet røde pepper flak
- 2 ts oregano
- 4 ts paprika pulver
- 4 ss spisskummen
- 8 ts salt
- 8 ts malt svart pepper
- 4 ts sitron skall
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og ha på knivbasen.
- Velg hastighet 1, start maskinen og øk til 10.
- Bland i 10 sekunder til alle ingrediensene er godt mikset sammen.