Hver eneste bit i denne salaten er full av smak! Perfekt kombinasjon mellom salat, grillet blomkål og det syrlige fra grapefrukt og appelsin.
Blomkål Salat
Mengde: 10-12 serveringer
Tid: 20 minutter
Ingredienser
- 250 g baby leaf
- 900 g grillet blomkål i buketter, gjerne forskjellige varianter
- 2 kopper med opp skjært grapefrukt og appelsin biter
- 240 ml Harissa Dressing
Harissa Dressing
- 2 hvitløksfedd
- 60 ml (¼ kopp) olivenolje
- 60 ml (¼ kopp) lønnesirup
- 1 spiseskje harissa paste
- 1 ts salt
- ¼ ts malt svart pepper
Bland alle ingrediensene i 20 sekunder.
Fremgangsmåte
- Ha baby leaf bladene i en bolle og bland inn med ¾ kopp med Harissa dressing.
- Gjør det samme med blomkålen og resten av dressingen.
- Ha blomkålen på toppen av baby leaf bladene og topp deretter med grapefrukt og appelsin.