Brownies med smak av høst. Varier oppskriften med mer krydder, tilsett appelsin og topp med din favoritt glasur eller et dryss av melis.
Gresskar Brownies
Mengde: 24 brownies
Tid: 10 minutter
Ingredienser
- 4 store egg
- 15 tørkede dadler, uten sten
- 255 g (1 kopp) usøtet eplesaus eller eplesyltetøy
- 425 g gresskar
- 240 g (2 kopper) hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 1 ts salt
- 2 ts gresskar krydder
- Melis
Fremgangsmåte
- Plasser egg, dadler, eplesaus og gresskar i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
- Blend i 1 minutt samtidig som du bruker tamperen om nødvendig.
- Hell røren i en bolle og rør inn alle de tørre ingrediensene.
- Ha så røren over i en smurt bakeform (25 cm x 38 cm)
- Stekes i 30 minutter på 180°C, sjekk kaken med en tannpirker før du tar den utav ovnen, kommer det ingenting på er den ferdig.
- Kutt opp i passelig biter og dryss melis over – server.
Tips! Disse brownisene er lavere på kalorier enn de tradisjonelle. Varier med å bruker mer krydder, tilsett appelsin, fersk ingefær eller annet for å variere smaken.