Brownies med smak av høst. Varier oppskriften med mer krydder, tilsett appelsin og topp med din favoritt glasur eller et dryss av melis.

Gresskar Brownies

Mengde: 24 brownies

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 4 store egg
  • 15 tørkede dadler, uten sten
  • 255 g (1 kopp) usøtet eplesaus eller eplesyltetøy
  • 425 g gresskar
  • 240 g (2 kopper) hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 ts salt
  • 2 ts gresskar krydder
  • Melis

Fremgangsmåte

  1. Plasser egg, dadler, eplesaus og gresskar i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
  4. Blend i 1 minutt samtidig som du bruker tamperen om nødvendig.
  5. Hell røren i en bolle og rør inn alle de tørre ingrediensene.
  6. Ha så røren over i en smurt bakeform (25 cm x 38 cm)
  7. Stekes i 30 minutter på 180°C, sjekk kaken med en tannpirker før du tar den utav ovnen, kommer det ingenting på er den ferdig.
  8. Kutt opp i passelig biter og dryss melis over – server.

Tips! Disse brownisene er lavere på kalorier enn de tradisjonelle. Varier med å bruker mer krydder, tilsett appelsin, fersk ingefær eller annet for å variere smaken.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *