Ingefær og chili gir thai smak til denne suppen, mens cashewnøtter gjør at den får en kremet konsistens.
Thai Suppe med Cashewnøtter
Mengde: 1 liter
Tid:15 minutter
Ingredienser
- 480 ml vann
- 1 gulrot
- 1 bit kål
- 1 stilk selleri
- 1 bit rød paprika
- 1 bit squash
- 1 løk, delt i biter
- 1 skive sitron
- ½ hvitløksfedd
- 3 cm fersk ingefær
- 1 bit rød chili
- 125 g rå cashewnøtter
- 1 ss fersk koriander
- 1 ts honning
- 1 terning med grønnsaksbuljong
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte hastigheten til 10 (maks).
- Blend i 5-6 minutter, til du ser det kommer damp ut av lokket.
- Server straks.