Denne allsidige sausen kan serveres sammen med pasta, eller som dipp til grønnsaker. Varier gjerne med å bytte ut ruccola og spinaten med andre grønne blad som basilikum eller gulrotblad! En perfekt måte å bruke opp det man skulle ha hjemme.
Ruccolapesto
Mengde: 480 ml
Tid: 11 min
Ingredienser
- 1,6 dl + 2 ss olivenolje
- 35 g ruccola
- 2 hvitløksfedd
- 35 g babyspinat
- 1,6 dl pinjekjerner
- 80 g (ca 2,5 dl) revet parmesan
- 1/4 ts salt
- en klype malt svart pepper
Fremgangsmåte
- Ha 1,6 dl olivenolje, ruccola, hvitløk, spinat, babyspinat, pinjekjerner, ost, salt og pepper i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 6.
- Puls 10 ganger, og bruk tamperen til å presse ned ingrediensene.
- Senk så til hastighet 1.
- Ta bort lokkpluggen og ha i 2 ss olivenolje gjennom lokkets åpning og blend i ytterligere 10 sekunder.