Denne allsidige sausen kan serveres sammen med pasta, eller som dipp til grønnsaker. Varier gjerne med å bytte ut ruccola og spinaten med andre grønne blad som basilikum eller gulrotblad! En perfekt måte å bruke opp det man skulle ha hjemme.

Ruccolapesto

Mengde: 480 ml
Tid: 11 min 

Ingredienser

  • 1,6 dl + 2 ss olivenolje
  • 35 g ruccola
  • 2 hvitløksfedd
  • 35 g babyspinat
  • 1,6 dl pinjekjerner
  • 80 g (ca 2,5 dl) revet parmesan
  • 1/4 ts salt
  • en klype malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha 1,6 dl olivenolje, ruccola, hvitløk, spinat, babyspinat, pinjekjerner, ost, salt og pepper i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 6.
  3. Puls 10 ganger, og bruk tamperen til å presse ned ingrediensene.
  4. Senk så til hastighet 1.
  5. Ta bort lokkpluggen og ha i 2 ss olivenolje gjennom lokkets åpning og blend i ytterligere 10 sekunder.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *