Pære – og Kastanje Smørepålegg

Et smørepålegg med høstsmak! Laget på pære, kastanjer , fetaost og timian.

Pære – og Kastanje Smørepålegg

Mengde: 360 ml
Tid: 6 min

Ingredienser

  • 2,5 dl (150 g) ristede kastanjer
  • 2 stk Bosc pære (en pæresort med saftigt mykt fruktkjøtt)
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts tørket timian
  • 40 g fetaost

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Miks i 30 sekunder, eller til ønsket konsistens.
  5. Server direkte, eller oppbevar i kjøleskapet.

OBS! Kjøp kastanjer i butikken som er fra sydligere strøk da kastanjer( hestekastanjer) som vokser i Skandinavia ikke er spiselig.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *