Fersken Rom og Yoghurt Is

Denne frosne yoghurtbasen gir et lavt fettalternativ til iskrem, og fersken gir så livlig smak, farge og tekstur. Rom er valgfritt, men gjør dette til en perfekt dessert for kvelder med ekstra festligheter!

Fersken Rom og Yoghurt Is

Mengde: 1,8 liter

Tid: 11 minutter

Ingredienser

  • 360 ml (1½ kopp) vanilje yoghurt
  • 680 g frosne fersken i biter
  • 2 ss honning eller sukker
  • 1 ss malt kanel
  • 1 ss mørk rom (om ønskelig)

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1 eller programmet for frosne desserter.
  3. Start maskinen, øk til høyeste hastighet, og blend i 45 sekunder; eller start maskinen på frosne dessert programmet og la det fullføre. På begge metoder brukes tamperen underveis for å presse ingrediensene ned mot bladene.
  4. Server umiddelbart.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *