Minimalt med fett, men full i smak! Denne sausen er perfekt til en kjapp helge middag om du ønsker kose deg med deilig pasta!

Alfredo Saus

Mengde: 4 porsjoner

Tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 225 g fettuccine pasta
  • 120 ml (½ kopp) skummet melk
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 ss kremost naturell med lavt fettinnhold
  • 335 g (1½ kopp) cottage cheese
  • 75 g (¾ kopp) revet Parmesan
  • 4½ ts mykt smør
  • 1 klype hvitt pepper
  • 2 ss melk, blandet med 1 ss potet mel

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisninger på pakken, sil av vannet og sett til side.
  2. Plasser melk, hvitløk, krem ost naturell, cottage cheese, parmesan, smør, og pepper i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
  5. Blend i 5 minutter. Reduser hastigheten til 4 og ta ac lokk pluggen. Tilsett blandingen med potet mel igjennom åpningen.
  6. Blend i ytterligere 30 sekunder.
  7. Hell sausen over pastaen og bland til alt har fått saus på deg. Om ønskelig, ha litt raspet parmesan over til slutt.

TIPS! Tilsett kylling og brokkoli i pastaen, på den måten har du et enda mer fullverdig måltid.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *