Minimalt med fett, men full i smak! Denne sausen er perfekt til en kjapp helge middag om du ønsker kose deg med deilig pasta!
Alfredo Saus
Mengde: 4 porsjoner
Tid: 20 minutter
Ingredienser
- 225 g fettuccine pasta
- 120 ml (½ kopp) skummet melk
- 1 hvitløksfedd
- 2 ss kremost naturell med lavt fettinnhold
- 335 g (1½ kopp) cottage cheese
- 75 g (¾ kopp) revet Parmesan
- 4½ ts mykt smør
- 1 klype hvitt pepper
- 2 ss melk, blandet med 1 ss potet mel
Fremgangsmåte
- Kok pastaen etter anvisninger på pakken, sil av vannet og sett til side.
- Plasser melk, hvitløk, krem ost naturell, cottage cheese, parmesan, smør, og pepper i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
- Blend i 5 minutter. Reduser hastigheten til 4 og ta ac lokk pluggen. Tilsett blandingen med potet mel igjennom åpningen.
- Blend i ytterligere 30 sekunder.
- Hell sausen over pastaen og bland til alt har fått saus på deg. Om ønskelig, ha litt raspet parmesan over til slutt.
TIPS! Tilsett kylling og brokkoli i pastaen, på den måten har du et enda mer fullverdig måltid.