Bytt ut ingrediensene i denne suppen på lik linje som du bytter ut toppingen på pizzaen din.
Pizza Suppe
Mengde: 1 liter
Tid: 35 minutter
Ingredienser
- 1 hvitløksfedd
- 80 g (½ kopp) løk, skrelt, i biter
- 4 stk sjampinjong , i skiver
- 75 g grønn paprika, uten kjerne, i biter
- 1 ss olivenolje
- 16 g pepperoni
- 360 ml vann
- 3 Roma tomater, i biter
- 2½ ss tomatpuré
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts tørket basilikum
- 1 ss malt svart pepper
- ¾ ts salt
- 55 g mozzarella, revet
- 10 g Parmesan
Fremgangsmåte
- Stek hvitløk, løk, sjampinjong, paprika, og 1 Roma tomat i olivenolje til det er blitt mykt.
- Kutt opp pepperoni i en bolle og sett til side. Om annet topping er ønskelig kan det blandes sammen.
- Ha vann, halvparten av de strekte grønnsakene, 2 tomater, tomatpuré, og krydderet i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå maskinen på og øk til maks hastighet.
- Blend til du ser det kommer damp ut av lokket.
- Reduser farten til 2, åpne lokk pluggen på toppen.
- Tilsett så resten av grønnsakene, pepperonien og osten.
- Blend i ytterligere 5-10 sekunder. Det skal være chuncky tekstur.