fbpx

Hollandaise Saus

Home / Oppskrifter / Hollandaise Saus

Lag en restaurant Hollandaise saus hjemme i ditt eget hjem, perfekt til ny dampet asparges.

Hollandaise Saus

Mengde: 300 ml

Tid: 12 minutter

Ingredienser

  • 4 store eggeplommer
  • 1 ss sitron juice
  • 1 ts salt
  • 1 klype Cayenne pepper
  • 225 g (1 kopp) usaltet smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen, utenom smøret, etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 4.
  4. Blend i 30 sekunder.
  5. Ta vekk lokk pluggen og øk til hastighet 5.
  6. Hell sakte en tynn stråle smeltet smør ned toppen, til sausen er blitt tykk, ca 55 sekunder. Server straks.
Related Posts

Leave a Comment

For Vitamix profesjonelle maskinerklikk her!
+