Hollandaise Saus

Lag en restaurant Hollandaise saus hjemme i ditt eget hjem, perfekt til ny dampet asparges.

Hollandaise Saus

Mengde: 300 ml

Tid: 12 minutter

Ingredienser

  • 4 store eggeplommer
  • 1 ss sitron juice
  • 1 ts salt
  • 1 klype Cayenne pepper
  • 225 g (1 kopp) usaltet smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen, utenom smøret, etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 4.
  4. Blend i 30 sekunder.
  5. Ta vekk lokk pluggen og øk til hastighet 5.
  6. Hell sakte en tynn stråle smeltet smør ned toppen, til sausen er blitt tykk, ca 55 sekunder. Server straks.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *