Vegansk Avokado Sjokoladekake

En herlig vegansk opplevelse som alle kan nyte.

Vegansk Avokado Sjokoladekake

Mengde: 1 kake

Tid: 4o minutter

Ingredienser

  • 350 g (3½ kopp) hasselnøtter, brukes på forskjellige steder
  • ½ cup + 1 ss kokosolje, brukes på forskjellige steder
  • 1 klype salt
  • 135 g (1 kopp) tørkede dadler, uten kjerne
  • 1 vanilje stang
  • 120 ml (½ kopp) agave nektar
  • 5 avokadoer, uten kjerne, brukes på forskjellige steder
  • 100 g (1 kopp) kakao pulver
  • 3 ss goji bær, malt

Fremgangsmåte

  1. Plasser halvparten av hasselnøttene i kannen og sikre lokket.
  2. Puls 8-12 ganger, samtidig som du bruker tamperen til å presse nøttene ned mot bladene. Ha nøttene over i en bakebolle, og gjenta med resten av nøttene.
  3. Bland i 1 ss kokosolje og salt i bollene med nøttene og miks godt sammen. Fordel så massen utover en springform.
  4. Plasser 120 ml kokosolje, dadler, vaniljestang og agave i kannen i den rekkefølgen og fest lokket.
  5. Velg hastighet 1 og øk til maks hastighet. Blend i 25 sekunder, samtidig som du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned. Ha så blandingen over i en bakebolle.
  6. Plasser 2½ avokadoer i kannen og fest lokket.
  7. Velg hastighet 1 og øk til maks hastighet. Blend i 30 sekunder. Bland så avokado massen sammen med dadle massen, og gjenta igjen med resten av avokadoene.
  8. Ha så i kakao pulver og goji bær i bakebollen med alt fyllet. Bland godt sammen.
  9. Ha så massen på toppen av nøttbunnen, dekk til med plastikk og sett i kjøleskapet over natten.
  10. Kutt opp kaken rett før servering.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *