En herlig vegansk opplevelse som alle kan nyte.
Vegansk Avokado Sjokoladekake
Mengde: 1 kake
Tid: 4o minutter
Ingredienser
- 350 g (3½ kopp) hasselnøtter, brukes på forskjellige steder
- ½ cup + 1 ss kokosolje, brukes på forskjellige steder
- 1 klype salt
- 135 g (1 kopp) tørkede dadler, uten kjerne
- 1 vanilje stang
- 120 ml (½ kopp) agave nektar
- 5 avokadoer, uten kjerne, brukes på forskjellige steder
- 100 g (1 kopp) kakao pulver
- 3 ss goji bær, malt
Fremgangsmåte
- Plasser halvparten av hasselnøttene i kannen og sikre lokket.
- Puls 8-12 ganger, samtidig som du bruker tamperen til å presse nøttene ned mot bladene. Ha nøttene over i en bakebolle, og gjenta med resten av nøttene.
- Bland i 1 ss kokosolje og salt i bollene med nøttene og miks godt sammen. Fordel så massen utover en springform.
- Plasser 120 ml kokosolje, dadler, vaniljestang og agave i kannen i den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1 og øk til maks hastighet. Blend i 25 sekunder, samtidig som du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned. Ha så blandingen over i en bakebolle.
- Plasser 2½ avokadoer i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1 og øk til maks hastighet. Blend i 30 sekunder. Bland så avokado massen sammen med dadle massen, og gjenta igjen med resten av avokadoene.
- Ha så i kakao pulver og goji bær i bakebollen med alt fyllet. Bland godt sammen.
- Ha så massen på toppen av nøttbunnen, dekk til med plastikk og sett i kjøleskapet over natten.
- Kutt opp kaken rett før servering.