Granateple og Whisky cocktail

Kirsebær og granateple balanserer smaken fra en rye whiskey i denne oppskriften.

Granateple og Whiskey Cocktail

Mengde: 4 glass
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 240 ml rye whiskey
  • 120 ml presset sitron
  • 120 ml granateplejuice
  • 2 ss honning
  • 60 ml kirsebærjuice
  • Litt Angostura bitter
  • 180 ml club soda
  • Is, pluss litt ekstra til å ha i glasset
  • 4 strimler sitronskall, til garnityr
  • Granateplekjerner til garnityr

Fremgangsmåte

  1. Fyll 4 highball-glass med isbiter og sett til siden.
  2. Ha alle ingrediensene (utenom de to siste som er til garnityr) i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Start maskinen og miks på laveste hastighet i 30-45 sekunder.
  5. Fordel drinken i de fire glassene og garner med sitronskall og granateplekjerner. Server direkte.

TIPS! For mer skum, bland sammen ett egg med de andre ingrediensene.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *