Kirsebær og granateple balanserer smaken fra en rye whiskey i denne oppskriften.
Granateple og Whiskey Cocktail
Mengde: 4 glass
Tid: 15 min
Ingredienser
- 240 ml rye whiskey
- 120 ml presset sitron
- 120 ml granateplejuice
- 2 ss honning
- 60 ml kirsebærjuice
- Litt Angostura bitter
- 180 ml club soda
- Is, pluss litt ekstra til å ha i glasset
- 4 strimler sitronskall, til garnityr
- Granateplekjerner til garnityr
Fremgangsmåte
- Fyll 4 highball-glass med isbiter og sett til siden.
- Ha alle ingrediensene (utenom de to siste som er til garnityr) i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og miks på laveste hastighet i 30-45 sekunder.
- Fordel drinken i de fire glassene og garner med sitronskall og granateplekjerner. Server direkte.
TIPS! For mer skum, bland sammen ett egg med de andre ingrediensene.