Glutenfri Nøttebarer med Dadler

Dadler og appelsiner gir en fruktig smak til disse barene, mens valnøtter gir de krønsj.

Glutenfri Nøttebarer med Dadler

Mengde: 9 serveringer

Tid:45 minutter

Ingredienser

  • 115 g (1 kopp) hakkete valnøtter
  • 110 g (¾ kopp) dalder, uten sten, kuttet
  • Saft fra en appelsin
  • 3 store egg
  • 100 g (½ kopp) sukker
  • 60 ml (¼ kopp) appelsin juice
  • ½ ts malt kanel

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen til 180 grader. Smør en bakeform.
  2. Ha valnøttene i kannen og sikre lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 4.
  5. Blend i 10 sekunder. Ha det over i en bolle og rør inn saften fra appelsinen og dadlene.
  6. Plasser egg, sukker, appelsin juice og kanel i Vitamix kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  7. Velg hastighet 1.
  8. Slå på maskinen og øk til maks hastighet.
  9. Blend i 15 sekunder.
  10. Ha miksen over i bollen med de andre ingrediensene og bland godt sammen.
  11. Ha røren over i bakeformen og stek i ovnen i 30 minutte
  12. La avkjøles før du kutter opp i passelige stykker.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *