En favoritt dessert, denne oppskriften er i tillegg uten gluten. Perfekt tilskudd til festbordet.

Glutenfri Makroner

Mengde: 24 stk

Tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 240 ml (1 kopp) Kondensert melk, fett fri, søtet
  • 15 ml vanilje ekstrakt
  • 1½ ts mandel ekstrakt
  • 455 g kokosflak , søtet

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180° C.
  2. Ha kondensert melk og ekstraktene i Vitamix kannen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 5.
  5. Blend i 15 sekunder.
  6. Hell dette i en bolle med kokosflak og bland godt sammen.
  7. Lag makroner i passelig størrelse og legg de på et bakebrett med litt mellomrom.
  8. Stekes i 10- 15 minutter til de blir gyllenbrune. Har du varmluft ovn kan det være lurt å snu brettet 10 minutter inn i steketiden.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *