En favoritt dessert, denne oppskriften er i tillegg uten gluten. Perfekt tilskudd til festbordet.
Glutenfri Makroner
Mengde: 24 stk
Tid: 20 minutter
Ingredienser
- 240 ml (1 kopp) Kondensert melk, fett fri, søtet
- 15 ml vanilje ekstrakt
- 1½ ts mandel ekstrakt
- 455 g kokosflak , søtet
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180° C.
- Ha kondensert melk og ekstraktene i Vitamix kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 5.
- Blend i 15 sekunder.
- Hell dette i en bolle med kokosflak og bland godt sammen.
- Lag makroner i passelig størrelse og legg de på et bakebrett med litt mellomrom.
- Stekes i 10- 15 minutter til de blir gyllenbrune. Har du varmluft ovn kan det være lurt å snu brettet 10 minutter inn i steketiden.