En miks av selleri, rød og grønn paprika gir denne kylling patèen en herlig crunch.

Kylling Patè

Mengde: 230 g

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 60 ml (¼ kopp) majones
  • 125 g Kylling bryst, uten skinn og bein
  • 35 g (¼ kopp) grønn paprika
  • 55 g (½ kopp) selleri, i biter
  • ½ ts sitron juice
  • 60 g (¼ kopp) stekt rød paprika
  • ½ ts salt

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 3 eller 4.
  4. Blend i 15-20 sekunder eller til alt er blandet sammen. Du må kanskje slå av maskinen inni mellom for å skrape ingrediensene ned fra sidene. Pass på å ikke blend for lenge.

TIPS – Kan oppbevares i kjøleskapet i lufttett beholder.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *