En miks av selleri, rød og grønn paprika gir denne kylling patèen en herlig crunch.
Kylling Patè
Mengde: 230 g
Tid: 10 minutter
Ingredienser
- 60 ml (¼ kopp) majones
- 125 g Kylling bryst, uten skinn og bein
- 35 g (¼ kopp) grønn paprika
- 55 g (½ kopp) selleri, i biter
- ½ ts sitron juice
- 60 g (¼ kopp) stekt rød paprika
- ½ ts salt
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til hastighet 3 eller 4.
- Blend i 15-20 sekunder eller til alt er blandet sammen. Du må kanskje slå av maskinen inni mellom for å skrape ingrediensene ned fra sidene. Pass på å ikke blend for lenge.
TIPS – Kan oppbevares i kjøleskapet i lufttett beholder.