Kokken Steve Schimoler skapte denne spinnen på den klassiske hummusen med tilsetning av søt stekt rød paprika for smak og farge.
Paprika Hummus
Mengde: 840 ml
Tid: 11 min
Ingredienser
- 120 ml (½ kopp) vann
- 170 g stekt rød paprika
- 2 ss oliven olje
- 120 ml tahini
- 2 ss sitron juice
- 2 hvitløksfedd
- 1 ss hot saus
- 720 g (3 cups) kikerter, skylt og avrent
- 1 ts malt spisskummen
- 1 ts salt
- ½ ts malt svart pepper
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til maks hastighet.
- Blend i 1 minutt eller til ønsket konsistens. Bruk tamperen underveis for å presse ingrediensene ned mot bladene. Tilsett mer vann om nødvendig underveis.