Kokken Steve Schimoler skapte denne spinnen på den klassiske hummusen med tilsetning av søt stekt rød paprika for smak og farge.

Paprika Hummus

Mengde: 840 ml

Tid: 11 min

Ingredienser

  • 120 ml (½ kopp) vann
  • 170 g stekt rød paprika
  • 2 ss oliven olje
  • 120 ml tahini
  • 2 ss sitron juice
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss hot saus
  • 720 g (3 cups) kikerter, skylt og avrent
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts salt
  • ½ ts malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til maks hastighet.
  4. Blend i 1 minutt eller til ønsket konsistens. Bruk tamperen underveis for å presse ingrediensene ned mot bladene. Tilsett mer vann om nødvendig underveis.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *