Fryst fersken og soyamelk skaper en glatt, kremet is søtet med honning.

Fersken Sorbet

Mengde: 940 ml
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 2,5 dl soyamelk (kan byttes ut med eks. mandelmelk eller cashewmelk)
  • 455 g fryste fersken (som har lagt å tint i 20 min før bruk)
  • 0,5 dl honning
  • 1/2 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Bruk tamperen (plastpinnen) for å presse ned ingrediensene mot knivbladene.
  4. Etter 30-60 sek endres motorlyden og blandingen former 4 hauger i kannen. Steng da av maskinen, mikser du for lenge smelter isen fortere.
  5. Server direkte.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *