Sjokolade is med en tvist

Litt sriracha saus er akkurat nok til å gi denne isen litt varme, men det er sjokoladen i denne oppskriften som virkelig skiller seg ut.

Sjokolade is med en tvist

Mengde: 7 stk

Tid: 15 min

Ingredienser

  • 4 store eggeplommer
  • 240 ml (1 kopp) fløte
  • 480 ml melk (2 kopper)
  • 75 g bakekakao
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 100 g (½ kopp) sukker
  • 2 ts sriracha saus

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen, øk hastigheten til 10 og deretter til maks hastighet.
  4. Blend i 7 minutter.
  5. Ha så røren over i en skål som settes i kjøleskapet i 30 min til avkjøling.
  6. Hell så røren i is former og sett is formene i frysen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *