By familien på helgelunsj med deilige, luftige vafler, server de med en hjemmelaget fruktsirup og ferske bær.
Vafler
Mengde: 10 stk
Tid: 25 min
Ingredienser
- 2,5 dl fullkornsmel
- 2,5 dl hvetemel
- 1 ss bakepulver
- 1 ts salt
- 4,8 dl melk
- 2 store egg
- 2 ss honning
- 110 g myk tofu
Fremgangsmåte
- Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle. Settes til siden.
- Ha melk, egg, honning og tofu i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 20 sekunder.
- Senk så til hastighet 4 og ta bort plastpluggen fra lokket.
- Hell sakte melblandingen ned gjennom åpningen mens blenderen er i gang, miks i 10 sekunder til du har en glatt røre.
- La rører stå i 5-10 min før steking for å få beste mulige tekstur og smak.