By familien på helgelunsj med deilige, luftige vafler, server de med en hjemmelaget fruktsirup og ferske bær.

Vafler

Mengde: 10 stk
Tid: 25 min

Ingredienser

  • 2,5 dl fullkornsmel
  • 2,5 dl hvetemel
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts salt
  • 4,8 dl melk
  • 2 store egg
  • 2 ss honning
  • 110 g myk tofu

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle. Settes til siden.
  2. Ha melk, egg, honning og tofu i kannen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 20 sekunder.
  5. Senk så til hastighet 4 og ta bort plastpluggen fra lokket.
  6. Hell sakte melblandingen ned gjennom åpningen mens blenderen er i gang, miks i 10 sekunder til du har en glatt røre.
  7. La  rører stå i 5-10 min før steking for å få beste mulige tekstur og smak.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *