Jordbær-ostekake is

Naturell ost og fløte mikses med fryste jordbær og toppes med krem og ferske blåbær. Perfekt når du vil servere dine gjester en dessert som både smaker godt og ser fantastisk ut, uten at det tar lang tid å tilberede.

Jordbær-ostekake is

Mengde: 4,75 dl
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 1,2 dl kremfløte
  • 6 ss (85 g) Naturell ost
  • 1 ss presset sitronjuice
  • 1/4 ts vaniljepulver
  • 0,8 dl sukker
  • 3,5 dl (225 g) fryste jordbær
  • 1,2 dl isbiter
  • Pisket krem til topping
  • 4,75 dl (40 g) ferske blåbær til garnering

Fremgangsmåte

  1. Ha fløte, naturell ost, sitronjuice, vaniljepulver, sukker, fryste jordbær og is i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Bruk tamperen “plastpinnen” for å presse ingrediensene ned mot knivbladene.
  5. Etter 30-60 sekunder kommer motorlyden til å forandres og fire hauger dannes i kannen.
  6. Steng av maskinen. Blend ikke for lenge, mikser du for lenge kan isen smelte.
  7. Fyll opp et glass halvveis med isen, topp så med krem og ferske blåbær. Server direkte!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *