Start dagen med en smakfull smoothiebowl laget med rødbeter, bjørnebær og gresk yoghurt: fullproppet med antioksidanter, vitaminer og mineraler.
Bjørnebær – og rødbetbowl
Mengde: 960 ml (4 porsjoner)
Tid: 6 min
Ingredienser
- 1,2 dl gresk yoghurt
- 2,5 dl (140 g) bjørnebær
- 1,2 dl (110 g) kokte rødbeter, kuttet i biter
- 2,5 dl (30 g) fersk spinat
- 2,5 dl (125 g) fersken, kuttet i biter
- 2,5 dl (150 g) fryst mango
- 2 ss chiafrø
- 1 ss honning
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 50 sekunder eller til ønsket konsistens, alternativt velg programmet for Smoothies og la det fullføres.
- Fordel i 4 skåler og topp med din favorittopping for å gjøre den ekstra mettende.