En litt annerledes smoothie når man vil unne seg noe godt. Topp med krem og kanel!
Pumpkin pie smoothie
Mengde: 660 ml
Tid: 11 min
Ingredienser
- 75 g gresskar, fersk eller konservert
- 2,5 dl melk
- 0,8 dl søtet kondensert melk
- 1 ss vanilje yoghurt
- 1 ts pumpkin pie krydder
- 2,5 dl isbiter
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til hastighet 10, så til full effekt.
- Miks i 45 sek eller til ønsket konsistens. Topp med krem og kanel.
TIPS! I stedenfor konservert gresskar, ta bort frøene (kan ristes separat for en godt og nyttig snacks) og plasser hele gresskaret i ovnen og stek på 160°C i 1 time, eller til en kniv enkelt kan føres igjennom skallet. Ta vekk skallet og miks sammen fruktkjøttet til en puré. Frys eller har i kjøleskap det som er til overs.