Pumpkin pie smoothie

En litt annerledes smoothie når man vil unne seg noe godt. Topp med krem og kanel!

Pumpkin pie smoothie

Mengde: 660 ml
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 75 g gresskar, fersk eller konservert
  • 2,5 dl melk
  • 0,8 dl søtet kondensert melk
  • 1 ss vanilje yoghurt
  • 1 ts pumpkin pie krydder
  • 2,5 dl isbiter

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3.  Start maskinen og øk til hastighet 10, så til full effekt.
  4.  Miks i 45 sek eller til ønsket konsistens. Topp med krem og kanel.

TIPS! I stedenfor konservert gresskar, ta bort frøene (kan ristes separat for en godt og nyttig snacks) og plasser hele gresskaret i ovnen og stek på 160°C i 1 time, eller til en kniv enkelt kan føres igjennom skallet. Ta vekk skallet og miks sammen fruktkjøttet til en puré. Frys eller har i kjøleskap det som er til overs.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *