Kirsebær, Pistasje- og Kombucha smoothie

En veldig unik og god smaksblanding! Å tilsette nøtter til smoothien er en perfekt måte og gjøre den mer mettende. Probiotika fra kombucha gjør også magen glad.

Kirsebær-Pistasje- og Kombucha smoothie

Mengde: 600 ml
Tid: 5 min

Ingredienser

  • 360 ml kombucha
  • 2,5 dl (125 g) fersken (fersk eller fryst)
  • 2 ss pistasjnøtter, skrelt
  • 1 ss honning
  • 1/2 ts malt kardemomme
  • 1 fryst banan
  • 2,5 dl (140 g) fryste kirsebær

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Miks i 1 min og 20 sekunder, eller til ønsket konsistens.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *