Cashew Sour Cream dipp

Ett veganskt alternativ til å toppe suppen med, eller som tilbehør til taco og dine andre favorittretter.

Cashew Sour Cream dipp

Mengde: 360 ml
Tid: 5 min

Ingredienser

  • 125 g cashewnøtter (bløtlagt i minst 3 timer, skylt)
  • 1,2 dl vann
  • 3 ss presset sitron
  • 1/2 ts havssalt
  • 1/2 hvitløksfedd
  • 1/4 sjarlottløk
  • Smak til med svart pepper

Fremgangsmåte

  1. Skyll de bløtlagde cashewnøttene godt.
  2. Legg alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen.
  3. Velg hastighet 1, start maskinen og øk så til høyeste hastighet.
  4. Miks i 20 sekunder til du får en glatt og kremet konsistens.
  5. Hell i mer vann om det trengs for en løsere konsistens. Miks noen sekunder til.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *