Ingredienser

  • 1,2 dl olivenolje
  • 2 ts rødvinseddik
  • 1/4 (60 g) stekt (rød) paprika
  • 2 ristede hvitløksfedd
  • 1/2 ts fersk timian, fin hakket
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss ristede gresskarfrø
  • 1,2 dl (20 g) fersk spinat
  • 1/4 ts salt
  • 1/8 ts malt svart peppar
  • 270 g grønnkål, hakket eller revet

Fremgangsmåte

  1. Blancher grønnkålen i en stor skål med kokende, saltet vann, ca 4 minutter. Hell bort det kokende vannet og legg is og vann i skålen. Sil. Press for hånd så mye vann som mulig ut av grønnkålen.
  2. Legg alle ingredienser i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Start maskinen og øk hastigheten kjapt til 7.
  5. Puls 15-20 ganger. Bruk tamperen underveis for å trykke ingrediensene ned mot bladene.
  6. Server med pasta eller som dipp med brød/bruschetta.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *